Seuraava ”kertaluontoinen ja tarkkarajainen” on tulossa ensi kesänä?

Admin/ 19 maaliskuun, 2023/ Yleinen/ 0 comments

Muistatko sen kertaluonteisen ja tarkkarajaisen? Juuri sen, mistä piti virrata Suomeen rahaa ovista ja ikkunoista, vaikka koko ajan tiedettiin, että Suomi maksaa EU-elvytyspaketista yli 6 miljardia euroa, ja saa takaisin vain alle 2 miljardia euroa. Niin hölmön “diilin”, ettei kukaan ikinä moista tekisi, että antaisi vaikkapa naapurillensa 600 euroa, jotta saisi takaisin 200 euroa.

Näiden vaalien alla ei juuri ollenkaan ole Suomessa puhuttu siitä, että seuraava kertaluonteinen ja tarkkarajainen on jo mitä todennäköisemmin tulossa! EU:ssa uutta yhteisvelka-tukipakettia suunnitellaan kovaa vauhtia, ja kansalliseen “päätöksentekoon” tukipaketti on tulossa jo mahdollisesti tänä kesänä. Vaikuttaakin siltä, että SDP ja Kokoomus on tehnyt jonkinlaista salaista sopimusta keskenään, että hoitavat PS:n ulos hallitusneuvotteluista, jotta seuraava EU-tukipaketti saadaan nopeasti runtattua Suomen osalta läpi. Totta kai ennen vaaleja SDP ja Kokoomus väittävät kovasti vastustavansa uutta tukipakettia. Ikävä kyllä, tiedän, että nämä puolueet kyllä sumuttavat äänestäjiä vaalien alla ihan sata nolla, sen verran kokemusta olen ehtinyt politiikassa toimimisesta jo saada.

Suomi pistetään jälleen maksamaan eteläisten EU-maiden täysin holtitonta ja leväperäistä talouspolitiikkaa, kyseisten maiden ei tarvitse enää edes puuttua vaikkapa oman maansa sisällä toimivien mafioiden merkittävään veronkiertoon, rikollisuuteen ja korruptioon, kun Suomen tapaiset tyhmät ja naiivit valtiot kuittaavat laskun heidän puolestaan. Ainoa puolue, kuka Suomessa tuo esille sitä ettei tämä peli ei enää vetele, on Perussuomalaiset. Perinteiset valtapuolueet toki yrittävät kaikin mahdollisin keinoin vedättää äänestäjiä ja haukkua perussuomalaisia mitä omituisin ja valheellisin sanankääntein, jottei vaan “konsensus” horju, ja Suomi säilyttää maineensa kilttinä EU:n mallioppilaana, joka mukisematta tottelee, kun käsky Brysselistä käy.

Ja EU:n määräämät rahanmenot eivät tosiaankaan tähän lopu, sillä metsien ennallistamisasetus on aivan järkyttävää luettavaa, ja seuraukset Suomelle ovat hirvittävät, jos Bryssel runttaa ennallistamisasetuksen läpi. Suomen luonnonvarakeskuksen tammikuisen arvion mukaan ennallistaminen maksaisi vuoteen 2050 mennessä Suomelle jopa 19 miljardia euroa! Ennallistamisasetuksella puututtaisiin todella julkeasti yksityisten ihmisten omaisuuden suojaan. Saati, että esimerkiksi Helsingissä jouduttaisiin jyräämään kolmea isoa kaupunginosaa rakennuksineen maan tasalle ja metsittämään ne uudelleen. EU:n suuret valtaa pitävät valtiot ovat kaataneet lähes kaikki omat metsänsä ajat sitten, ja nyt Suomi joutuisi maksamaan hintaa noiden muiden tekemistä typeryyksistä.

Suomella ei todellakaan ole rahaa tällaiseen. Ei valtiona, eikä kansakuntana. Meillä tulee olemaan suuria vaikeuksia selvitä nykyisten valtion lainojen korkomenoista, sillä korkojen noustessa kulut alkavat olemaan todella suuria. Juuri viime viikolla julkaistiin jälleen tilastoja, joista ilmenee, että suomalaiset ihmiset ovat huomattavasti vähemmän varakkaita kuin norjalaiset, ruotsalaiset tai tanskalaiset. Tanskalaisten varallisuus on keskimäärin 425 000 dollaria per aikuinen, ruotsalaisten 380 000 dollaria, norjalaisten 335 000 dollaria ja suomalaisten vain 185 000 dollaria! Olemme todella merkittävästi köyhempi kansa verrokkimaihin verrattuna. Italiassa varallisuus on 230 000 dollaria ja Espanjassa 220 000 dollaria per aikuinen.

Jos sinuakin nyppii tämä touhu, niin muista käyttää ääntäsi! Jos jätät äänestämättä, se nimittäin on ääni juuri sille, että tämä touhu saa jatkua. Jos et käytä ääntäsi, kokoomuslainen tai demari kyllä käyttää. Perussuomalaisia äänestämällä voit olla varma, että me pistetään tälle touhulle kampoihin, jottei suomalaisia enää huijattaisi. Ennakkoäänestys on 22.3. – 28.3. ja varsinainen vaalipäivä 2.4. Uudenmaan vaalipiirissä minua voi äänestää numerolla 325.

Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*