Onko Suomen hallitus jättänyt ihmiset oman onnensa nojaan?

Admin/ 15 marraskuun, 2022/ Yleinen/ 0 comments

Suomi on todella suurien haasteiden edessä. Tuleva talvi on todennäköisesti ankarin koskaan. Minulla on todellakin hirvittävän suuri huoli siitä, miten suomalaiset tulevat pärjäämään tämän talven yli. Inflaatio jatkaa hurjaa kasvuaan, ja ruuan hinta on noussut koko syksyn ajan. Vaikka polttoaineen hinta ei ole kevään ja kesän jälkeen onneksemme enää noussut, sähkön ja ruuan hinnan nousu on äärimmäisen huolestuttavaa. Ihmisten on pakko lämmittää kotinsa ja syödä.

Samaan aikaan maan hallitus keskittyy muihin asioihin. Minulle tulee tunne, että he viis veisaavat tavallisen suomalaisen pärjäämisestä. Juhlapuheita kyllä pidetään, ja vappusatasiakin luvataan. Mutta konkreettisia toimia ei näy, tai ne jäävät vain kosmeettisiksi. Samaan aikaan kun hallitus on ilmiriidoissa sen suhteen, kuka on oikea saamelainen ja kuka ei, sadat tuhannet suomalaiset laskevat kukkaron pohjilta kolikoita miettien, onko vehnäjauhojen hinta noussut kaupassa jälleen.

Maan hallituksen suurimpiin asioihin vaikuttaa tällä hetkellä kuuluvan Suomen erittäin kunnianhimoiset tavoitteet maapallon ilmaston pelastamisessa. On äärimmäisen surullista, että mittasuhteet hallituksella on näin pahasti pielessä. Kiina päästää 30:ssa tunnissa hiilidioksidipäästöjä saman verran, kuin koko Suomi vuodessa. Pelkästään vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Kiinan päästöt kasvoivat 14%. Kaikista maapallon päästöistä 30% tulee Kiinasta, Suomesta 0,14%. Mutta silti Suomen hallitus uskoo Suomen pelastavan koko maapallon, ja vuoden 2023 talousarviossa uudistumiseen ja vähähiilisyyteen käytetään suoraan 1,35 miljardia euroa. Joskus mittasuhteiden ymmärtäminen on vaikeaa, itsellenikin. Joten se totta vie hämmästyttää, että miljoona sekuntia on 12 päivää, mutta miljardi sekuntia yli 31 vuotta.

Suomen ongelma on jo pitkään ollut se, että vasemmistopuolueet kaikessa kateudessaan tekevät kaikkensa sen eteen, ettei suomalainen pääse rikastumaan ja vaurastumaan. Suomalaisille myydään kyllä unelmaa lottomiljoonasta, mutta vasemmistolaisen käsi on samaan aikaan veronmaksajan taskulla viemässä kaikki liikenevät verotulot ja vähän päälle. Erityisesti keskiluokka on hätää kärsimässä, verotaakka on valtava, ja kaikki tuleva myös menee, omalla työllään ei rikastumaan pääse. Suomessa miljonäärejä on väestöstä 1,5%, kun Ruotsissa miljonäärejä on 5,5% väestöstä! Suomen muka pitää silti olla kokoaan suurempi ilmastonmuutoksen torjunnassa, kehitysavun antamisessa ja EU:n pelastamisessa. Ruotsi samaan aikaan puolustaa etuaan EU:ssa kynsin ja hampain ennallistamisasetusta vastaan, suojellen kansalaistensa oikeuden omaan omaisuuteensa, mutta Suomessa maan hallitus “unohtaa” kesälomien aikana koko asian, ja samalla ehkä kirjoitti meille lisälaskua 0,9 miljardia euroa vuodessa.

Ensin suomalainen työ ja yrittäjyys, jos aikaa ja rahaa jää, maailman parantaminen. Tämä on hyvä lähtökohta. Suomalainen tehtaanpiippu on myös ilmastoteko. Jos ja kun ehdoin tahdoin kiristämme täällä lainsäädäntöä, ajamme teollisuutemme ja työpaikkamme saastuttaviin maihin, kuten Kiinaan, jossa sama tehdas voi surutta päästää useita kertoja enemmän päästöjä. Suomessa hallituksen ja eduskunnan täytyy olla suomalaisten edunvalvontakoneisto, suomalaisen ihmisen täytyy olla prioriteettinä numero yksi. Ehkäpä Ukrainan presidentti Zelenskyn eräässä linjauksessa on viisaus. Älkää laittako virastojen ja toimistojen seinille kuvia presidentistä, vaan laittakaa sinne kuva lapsistanne. Tämä maa on lainassa lapsiltamme ja lapsenlapsiltamme. Suomalaisten maksamat verorahat on käytettävä ensisijaisesti Suomeen, suomalaisten hyväksi. Pieni- ja keskituloiset ihmiset eivät pärjää tätä talvea, ellei maan hallitus pikaisesti ryhdy toimiin. Sähkön ja ruuan hintaa on saatava laskettua välittömästi, vaikka alv:n alentamisella. Sähkön hinnan alentaminen siirtyy suoraan myös ruuan hintaa laskevaksi.

Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*