Maaseutuyrittäjät ovat hädässä – hallitus tappelee

Admin/ 2 joulukuun, 2022/ Yleinen/ 0 comments

Suomen kansa kärsii. Maanviljelijät ovat todella suuressa pulassa nousseiden kustannusten vuoksi, sillä lähes kaikki maatalouden tuotantoon liittyvät välttämättömyydet ovat kallistuneet, kuten energia ja lannoitteet. Jokainen meistä joutuu kiristämään kaupoissa kukkaroiden nyörejä, ja huonolla politiikalla ja päätöksillä on ajettu maa taantuman ja laman partaalle.

Mitä tekee hallitus? Alkaa tappelemaan keskenään ja kostamaan toisillensa, välittämättä yhtään siitä, miten se vaikuttaa tavallisiin ihmisiin. Norsunluutorneissaan oleva hallitus on todellakin etääntynyt ja vieraantunut täysin arkitodellisuudesta, eikä vaikuta ollenkaan tajuavan, että jokainen heidän tekemisensä tai tekemättä jättämisensä todella ihan aidosti ja oikeasti vaikuttaa tavallisten ihmisten elämään. Ihan kuin he kuvittelevat olevansa jossain tietokonesimulaatiossa. Ovatko he edes käyneet kansalaisten keskuudessa kuuntelemassa ihmisten tuntoja? Onko heidän edessään ollut pienituloinen eläkeläinen kyynelehtimässä, kun ruokaan ei ole rahaa? Minun edessäni on ollut. Kierrän melkein jokainen viikonloppu kuuntelemassa ihmisten huolia ja murheita.

Olen todella äimistynyt siitä, miten vieraantuneita tietyt poliitikot ovat tavallisten ihmisten elämästä. Heillä on ties minkänlaisia utopistisia haaveita, miten Suomi ilmastotoimillaan pelastaa koko maapallon, kunhan vaan haitataan tahallisesti autoilua, kiristetään autoilun verotusta, kiristetään työn verotusta, sallitaan EU:n ennallistamisasetus ja sitä kautta metsäomaisuutemme tuho, kielletään kotimainen turve, tuhlataan omat verorahat EU:n tukipaketteihin Etelä-Eurooppaan ja sitten käydään iloisesti kättelemässä Brysselissä EU-pamput ja hymyilemässä kauniisti samoissa valokuvissa.

Ei naurata. Itkettää. Mutta luovuttaa ei voi eikä saa! Tämä hullutus on pakko saada käännetyksi! Ei luovuteta! Tämä maa on meidän, ja tätä ei tuhota meidän vahtivuorolla. Keväällä on vaalit. Tämä on demokraattinen maa, ja demokratialla me näytämme, yhdessä, että nyt riittää! Pelastetaan Suomi.

Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*