Eduskuntavaaliehdokas

Admin/ 10 toukokuun, 2022/ Yleinen/ 0 comments

Minut on asetettu eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Perussuomalaisten Uudenmaan piiri valitsi eduskuntavaaliehdokkaita lauantaina ja puolue antoi minulle suuren luottamuksen ja tuen asettaessaan minut ehdokkaaksi lähestulkoon ensimmäisten joukossa.

Nämä ovat minulle kolmannet eduskuntavaalit ehdokkaana. Aiemminkin olen kerännyt hyvin mukavan määrän ääniä, joista olen ollut äärimmäisen otettu ja nöyrä. Todella monet äänestäjät ovat antaneet minulle sen ainokaisensa ja osoittaneet näin tukevansa minua ja niitä asioita, joita haluan pitää esillä.

Autoilu, liikenne, valtion talous, työllisyys ja yrittäjyys, turvallisuuspolitiikka ja ulkopolitiikka. Ne ovat ne teemat, joiden ympäriltä erityisesti olen opiskellut asioita, ottanut kantaa ja pitänyt esillä tavallisten ihmisten näkökulmaa.

Ennen kaikkea haluan päätöksentekoon mukaan näkökulmaa, joka kajahtaa tavalliselta duunarilta, maatalon tytöltä, ja naiselta, joka liikkuu omalla autollaan muun muassa oman turvallisuutensa vuoksi, koska pk-seutu, kuten Vantaa ja Espoo, on muuttunut hyvin turvattomaksi naiselle kulkea jalan tai julkisilla.

Vaalityö ei ole helppoa. Vielä rankempaa on työskennellä kansanedustajana, jos saan teiltä sen luottamuksen. Mutta olen valmis ryhtymään työhön paremman Suomen eteen.

Share this Post

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*